Не искам тайни,
лъжи омайни
да се забиват в мен,
съсипват всеки ден.
Аз виждам злоба,
непотънала във гроба,
да мачка този свят,
с пари от кръв залят.
И нека всички ние да си подадем ръка.
Да станем вкупом и да кажем ”НЕ” на таз’ лъжа,
във която от калта се ражда и умира пак дете
и войни безбройни...
Кърваво море.
© Кефор Потрати Todos los derechos reservados