4 ene 2022, 7:06

Единствен дом 

  Poesía » De amor
397 2 4

Недей да питаш колко те обичам,
излез навън и преброи звездите!
В тях съм скрила по една трошица
обич, че е тясно във гърдите.

Недей да питаш липсваш ли ми още,
а слушай, в тишината ще ме чуеш!
Гласът ми ще те гали всяка нощ и
ще те будя с песен всяко утро.

Недей да питаш мога ли без тебе,
място в този свят да си намеря,
а топли сърцето ми, че в теб живея-
единствен дом във цялата Вселена!

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??