7 jun 2013, 19:20

Единствена 

  Poesía » De amor
839 1 2

За това, което остана от огъня

………………………………

В мъглата

от чувства и мисли

ти блестиш

и оставаш единствена.

За теб не е нужно да мисля.

Теб те чувствам,

по-близка от истина,

по-топла от огън…

… единствено,

неизгасващо в сърцето ми

пламъче.

Някъде свито и скътано.

Завинаги там.

За да стопля

това, което остана от огъня.

© Митко Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??