Какво направих аз?
Обичах я и продължавам да го правя.
Далече сега е тя и няма как да си я върна.
Тризъбецът на Сатаната сякаш е пронизал моята душа.
Боли!
Ще се върне ли щастието у мен, питам се ден и нощ аз?
Алкохолът и приятелите вече не помагат.
Скита се тя по света някъде, с някой друг.
Не мога да се отърва от мисълта за нея...
Единствена и неповторима за мен е тя.
Какво ще стане?
Чудя се аз, ще ме погуби ли любовта?
© Янко Станчев Todos los derechos reservados