19.04.2017 г., 23:33 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
444 0 2

Какво направих аз? 

Обичах я и продължавам да го правя. 

Далече сега е тя и няма как да си я върна.

Тризъбецът на Сатаната сякаш е пронизал моята душа.

Боли!

Ще се върне ли щастието у мен, питам се ден и нощ аз?

Алкохолът и приятелите вече не помагат. 

Скита се тя по света някъде, с някой друг. 

Не мога да се отърва от мисълта за нея... 

Единствена и неповторима за мен е тя.  

Какво ще стане? 

Чудя се аз, ще ме погуби ли любовта? 

 

 

 

 

 

 

© Янко Станчев Всички права запазени

Второто ми произведение, надявам се да ви хареса! :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стиховете ми нямат нищо общо с мен. Просто съм върл фен на любовната лирика.
  • Янко,вземи се в ръце!След десет години ще мислиш по друг начин!Там някъде те чака истинската!!!
Предложения
: ??:??