9 jun 2010, 23:05

Единствена мечта 

  Poesía
515 0 1

Прелитащият огън подпали ветровете,

дъждът навън угасна, но липсваше дъга,

връхлитащата буря подгони снеговете,

студът крещеше страшно с оттенък на тъга.

 

Попитах ветровете защо дъждът угасна,

защо след ветровете оставаше слана,

защо до всяко цвете растеше бурен страшен,

защо любов не виждах, преливайки в мъгла.

 

Мъглата се  разсея и ето, че просветна

във края на тунела блестяща светлина,

красив да е животът със липса на безцветност,

това сега е моя единствена мечта.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??