Единствено това ми трябва
да разтупти сърцето,
една милувка, нежна
като дихание на вятър.
Само искра в очите
и пламък да запали,
целувка топла, чакана,
да полетя във необятното.
Една последна дума,
за да забравя болката.
Любов красива, вярна,
да възродя безкрайното!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados