25 февр. 2010 г., 09:42

Единствено 

  Поэзия » Другая
755 0 0

Единствено това ми трябва

да разтупти сърцето,

една милувка, нежна

като дихание на вятър.

Само искра в очите

и пламък да запали,

целувка топла, чакана,

да полетя във необятното.

Една последна дума,

за да забравя болката.

Любов красива, вярна,

да възродя безкрайното!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??