Щастие - за да осъзнаеш после колко всъщност те боли.
Усмивки - винаги изпълнени с лъжи към самия теб от теб.
И цялата болка на света
сякаш е събрана в теб,
когато осъзнаеш,
че лъжовно е било и винаги ще бъде,
и изричано е всичкото това от твоите уста...
и те боли, и преглъщаш солените сълзи,
и чакаш сетния си час,
в който картинката
е толкова наивно проста
и единственото, което можеш да направиш
преди последния си дъх,
е да се усмихнеш истински за първи път
и да кажеш сам на себе си:
Най-накрая свърши!
© Александра Иванова Todos los derechos reservados