27 ago 2009, 21:08

''Една болка, една дума, една усмивка'' 

  Poesía » Otra
1029 0 3

 

Посветено на P.Halliwell !!!

 

 

''Една болка, една дума, една усмивка''

 

 

Една дума ти изрече, една дума, а след нея много други.

Думи, които  изгарят, а пожара кой ще угаси?

Нещо скрито, нещо тайно там се криеше.

А ти просто стоеше и говореше.

 

Болка голяма, тайна страшна - там, дълбоко стаена.

Дълбоко стаена, заключена с хиляди врати.

А ти просто стоеше и говореше.

Един  непознат с протегната ръка.

 

Един непознат с много лица,

а около нас реки от празни хора

с черни маски за пред хората.

Една причина просто ми трябваше, за да остана.

 

Да призная това, което и аз криех дълбоко в мен.

Липсата на радост и смях ми тежеше.

Както на мен, така и на теб.

Знаеше, но ето,пак спокоен там остана.

 

Самотата отнемаше живота от мен.

Отблъснах всичко любимо, останах сама.

Да се обърна назад не пожелах, останах сама.

Една причина просто ми трябваше, за да остана.

 

Да призная, че не исках вече да бъда сама.

Да призная, че пропаднах и застинах.

Казаните думи изгарят сърцето,

изгарят и боли, но вече не бях сама.

 

Самотата вече не беше мой приятел.

Малкото сърчице вече не беше само.

Казаните думи освободиха малкото момиченце, а ти?

А  ти какво очакваше в замяна - само една усмивка.

 

 

© Ан Куха лейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно е , поздрави .
  • Прекрасно е
  • Аз съм повече от трогнат. Все още не мога да намеря подходящите думи, с които бих могъл да изразя чувствата, които се впиха под кожата ми. Радвам се много, че си го публикувала, а аз просто останах във възторг.
Propuestas
: ??:??