Дали вятърът търси посока?
И има ли свой дом въздишката?
Колко много импулси се носят
от една луничка на снимката...
Помня... как е била целувана...
Колко трепети е събирала...
в усмивка мила запечатала
и я подарила на вятъра...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados