27 may 2009, 20:46

Една душа 

  Poesía » Otra
441 0 0

По реката на отчаянието

се влачи една душа

между клонки и листа.

Звездното небе е в тъма,

но проблясва лъч светлина

между клонки и листа.

Вятърът играе в нощта -

кръв и буря

между клонки и листа.

Заключена самота

във водопад от тъга

между клонки и листа.

© Изгубена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??