По реката на отчаянието
се влачи една душа
между клонки и листа.
Звездното небе е в тъма,
но проблясва лъч светлина
между клонки и листа.
Вятърът играе в нощта -
кръв и буря
между клонки и листа.
Заключена самота
във водопад от тъга
между клонки и листа.
© Изгубена All rights reserved.