27.05.2009 г., 20:46 ч.

Една душа 

  Поезия » Друга
440 0 0

По реката на отчаянието

се влачи една душа

между клонки и листа.

Звездното небе е в тъма,

но проблясва лъч светлина

между клонки и листа.

Вятърът играе в нощта -

кръв и буря

между клонки и листа.

Заключена самота

във водопад от тъга

между клонки и листа.

© Изгубена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??