21 jul 2022, 9:47

Една история 

  Poesía » De amor
735 0 2

      

 Една история

 

Ти си в моя ден,

ти си в моя сън,

ти си слънцето за мен!

Ти си светлина,

ти си любовта –

от мечтата озарен!

 

Ти си дар красив,

спомен мълчалив,

лятото и младостта!

Синьото море,

ведрото небе

и цветята след дъжда!

 

Стават чудеса,

сякаш на шега

във живота ми си ти!

Твоята ръка,

в моята ръка –

ти сърцето ми вземи!

 

      Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??