Ти си в моя ден,
ти си в моя сън,
ти си слънцето за мен!
Ти си светлина,
ти си любовта –
от мечтата озарен!
Ти си дар красив,
спомен мълчалив,
лятото и младостта!
Синьото море,
ведрото небе
и цветята след дъжда!
Стават чудеса,
сякаш на шега
във живота ми си ти!
Твоята ръка,
в моята ръка –
ти сърцето ми вземи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.