Една жена обича със сърце,
една жена за сигурност се бори.
Дариш ли я със слънчево небе -
ще ти отвори райските простори.
Една жена обича от душа,
една жена преструвки не приема.
Докоснеш ли я с нежна топлина,
ще те превърне в приказна поема.
Една жена тъгува със очи,
една жена надежда с жар раздава.
Посегнеш ли към нейните мечти,
изгубил си магията-жарава.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados