Jul 2, 2008, 4:00 PM

Една жена 

  Poetry » Love
2348 1 34
 

Една жена обича със сърце,

една жена за сигурност се бори.

Дариш ли я със слънчево небе -

ще ти отвори райските простори.

 

Една жена обича от  душа,

една жена преструвки не приема.

Докоснеш ли я с нежна топлина,

ще те превърне в приказна поема.

 

Една жена тъгува със очи,

една жена надежда с жар раздава.

Посегнеш ли към нейните мечти,

изгубил си магията-жарава.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??