5 sept 2012, 1:47

Една нощ над белия лист 

  Poesía » De amor
501 0 7

Когато звън среднощ удари

часовникът на хола тих,

сърце ми в ритъм ще завари

над още недописан стих.

 

Над образи и точни рими,

не ще почувствам в този час,

как в скайпа ми неумолимо

зелена точка вдига глас.

 

Навярно скука те обвзема

от липсата ми в Интернет,

но аз за теб творя поема

и съм в последния куплет.

 

Сега заспивай. Става късно.

А утрото срещни навън –

в екран те чака стих накъсан

в самотен час от меден звън...

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??