4 dic 2010, 17:31

Една последна кавга 

  Poesía » De amor
680 1 0

 

Викай, плачи, удряй,

но недей да мълчиш!

Убиваш ме повече,

когато го правиш.

Мрази ме, а после, че ме обичаш, кажи

бъди опората, в която повярвах!


Мразя това, което сме сега,

но обичам теб и това е факт!

Как можахме да се нараним така,

не помним дните, в които не ни бе страх?!


Сега не смеем да се погледнем дори.

В очакване на поредния сблъсък… затваряме очи.

Очакваме всичко да мине – без сълзи и кавги,

а сякаш все повече привличаме тези омразни беди.


 Затова викай, плачи, удряй,

но недей да мълчиш!

Това ли заслужаваме - да бъдем сами?!

Толкова силна ни бе любовта

и така бързо в пламъци изгоря!

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??