7 mar 2008, 7:07

Една роза 

  Poesía » Otra
657 0 7

Проглушава дълго мълчание,
от тежестта на липсата боли.
Дере отвътре остро стенание.
Пиесата е недописана. Нали?
Заличени са прежните пътеки,
листа покриха старите следи.
Изгубиха се. Само звуци леки
нашепват тихо: „Тук са били."
Върху клавишите роза вехне,
от цвете превръща се в кинжал.

За мен остави я, когато бяхме...
Прободи ме с нея, без капка жал.

07.03.2008г

(цикъл "Бяло перо")

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??