8 ago 2012, 15:39

Една самотна птица уморена 

  Poesía » Otra
463 0 3

Със залеза на всяка вечер

прибирам се във своя дом -

една самотна малка птица,

желаеща единствено покой.

 

И няма никой да отвори,

да ме посрещне и със топъл глас

да каже „Добър вечер” само,

но не - отново само мраз!

 

Самотна вкъщи се прибирам

и чакам някой да ми позвъни.

„Забрави ли - нашепва в мене -

че тук си само ти?”

 

Сълзите капят в снимки пожълтели,

от тях ме гледат хиляди очи,

отишли си или умрели,

превърнали се просто във сълзи!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??