29 nov 2009, 21:49

Една съдба 

  Poesía » De amor
403 0 0

Песни за любов, песни за тъга,
във всички времена.
Сълзи изплакани,
съдби оплетени, горим и сега.
Подлост и лъжа, коварство и копнеж
преследват ни докрай.
Човешката съдба неочаквано
рулетка върти без край.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??