Nov 29, 2009, 9:49 PM

Една съдба 

  Poetry » Love
434 0 0

Песни за любов, песни за тъга,
във всички времена.
Сълзи изплакани,
съдби оплетени, горим и сега.
Подлост и лъжа, коварство и копнеж
преследват ни докрай.
Човешката съдба неочаквано
рулетка върти без край.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??