29 нояб. 2009 г., 21:49

Една съдба 

  Поэзия » Любовная
404 0 0

Песни за любов, песни за тъга,
във всички времена.
Сълзи изплакани,
съдби оплетени, горим и сега.
Подлост и лъжа, коварство и копнеж
преследват ни докрай.
Човешката съдба неочаквано
рулетка върти без край.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??