29.11.2009 г., 21:49 ч.

Една съдба 

  Поезия » Любовна
402 0 0

Песни за любов, песни за тъга,
във всички времена.
Сълзи изплакани,
съдби оплетени, горим и сега.
Подлост и лъжа, коварство и копнеж
преследват ни докрай.
Човешката съдба неочаквано
рулетка върти без край.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??