4 feb 2010, 13:24

Една умна и красива принцеса 

  Poesía » Parodias
1059 0 9

- Но, скъпи, запуши на тоз Барон устата,

отделяй му от твоята заплата,

дай му  мисия, най-вече благородна,

например - Емисар на практика свободна,

дори съветник Кралски може да ти стане

и Баронесата да мрънка ще престане.

Ще ти родя в замяна куп дечица

и няма никога да стъпя в Ница...

 

От таз щастлива новина

оплешивя Рудолф с половин рога,

намерил лек за старите си рани,

той влюбен поглед към Ивон отправи.

 

Следва

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??