- Но, скъпи, запуши на тоз Барон устата,
отделяй му от твоята заплата,
дай му мисия, най-вече благородна,
например - Емисар на практика свободна,
дори съветник Кралски може да ти стане
и Баронесата да мрънка ще престане.
Ще ти родя в замяна куп дечица
и няма никога да стъпя в Ница...
От таз щастлива новина
оплешивя Рудолф с половин рога,
намерил лек за старите си рани,
той влюбен поглед към Ивон отправи.
Следва
© Ивон All rights reserved.