15 nov 2011, 4:14

Едно лято, една къща 

  Poesía » Otra
1977 0 43

 

                                                    Едно лято, една къща

 

Разлюляно и изстинало лято,

в дълбоката клисура,

рогата на елените бучат

и дърветата се лющят,

притъмнява -

стадата на облаци прииждат

и потреперва къщата,

издигната с любов и страх,

издигната от свлачището

на една съдба,

с кал от удавени треви

и с тишина.

© Анжамбман Анапестов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??