Едно написано писмо -
преди години.
Говори за раздяла.
След прочета боли
и оживяват чувства.
Едно писмо с почерк крив,
написано в момент на срив,
говори с твоя глас.
Искам отново да съм в час,
да виждам твоето лице,
да ме галиш с любовно перце.
Без дъх останах,
а са минали толкова години.
Първа обич - съхранена!
Първи грях - опожарен!
Едно писмо...,
а колко много рани!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados
Василке!!!