28 may 2011, 21:50

Еднокуплетно... 

  Poesía
603 0 6

 

 ***

Не се побрах в одеждите систранно

дали защото дълго ги кроих

или защото късно всеки залък

на утрото с надежда подарих…

 

***

Накъсах до обричане лъчите

на път заглъхнал в сянка на дъга

и в най-желаните от всички сънища

покълвах нощем без душа…

 

***

Окапваха в следите ми пъртини

и макове рисуваха очи

а там по тялото морето

все още вятъра твори...

 

                                                                                     ... rüzgarda savrulan bir damla... 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??