2 sept 2008, 10:58

Едноминутно Ноктюрно 

  Poesía » Otra
611 0 12

Едноминутно Ноктюрно

 

http://www.youtube.com/watch?v=lwIkXiYh7JI

 

Най-страшни са едноминутните мълчания

на нашата любов –

възкръснала и пагубна

до кървави катарзиси.

 

Ръцете ни отчаяно се ронят –

разтворени разпятия на

капки неполучени прегръдки.

 

И като черна котка,

жълтооката ни вечер

със тихи стъпки

се разлива по стъклата...

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??