2.09.2008 г., 10:58 ч.

Едноминутно Ноктюрно 

  Поезия » Друга
641 0 12

Едноминутно Ноктюрно

 

http://www.youtube.com/watch?v=lwIkXiYh7JI

 

Най-страшни са едноминутните мълчания

на нашата любов –

възкръснала и пагубна

до кървави катарзиси.

 

Ръцете ни отчаяно се ронят –

разтворени разпятия на

капки неполучени прегръдки.

 

И като черна котка,

жълтооката ни вечер

със тихи стъпки

се разлива по стъклата...

© Елмира Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??