20 ene 2009, 17:36

Едва... 

  Poesía
648 0 17

Без брой са...
Сипят се
галещо ефирни
и с парване докосват
премръзналото ти лице.
Затвори очи,
шепота им чуй...
Не са снежинки срамежливи,
нито слънчеви лъчи,
а моите
едва целувки,
изписващи лика ти...




© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??