20 ene 2011, 16:08

* * * 

  Poesía » Otra
441 0 2

Красива вечер

Блажена тишина...

Луната ме желае протягам ù ръка 

звездите ще ни водят по пътя към греха

любовта ù е безценна дар на небесата

очаквам я на прага всяка нощ 

да ме целуне  далече отведе

там дето не ще да ме боли

където има смисъл да си жив

сърцето ми прелива от тази жажда за живот

душата е река която влива се в безкрая

 

© Карлос Димостракиос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??