Красива вечер
Блажена тишина...
Луната ме желае протягам ù ръка
звездите ще ни водят по пътя към греха
любовта ù е безценна дар на небесата
очаквам я на прага всяка нощ
да ме целуне далече отведе
там дето не ще да ме боли
където има смисъл да си жив
сърцето ми прелива от тази жажда за живот
душата е река която влива се в безкрая
© Карлос Димостракиос Всички права запазени