7 ago 2008, 13:22

* * * 

  Poesía
470 0 1
Казаха ми, че ако ме обичаш толкова,
колкото твърдиш, не би ме оставил,
но ти го направи.
Вече се съмнявам,
че ме помниш дори.
Споменът за мен се опитваш да прогониш,
но знам, че и теб те боли.
Опитвам се да живея,
но живот ли е това?
Изправена пред някои хора,
незаслужаващи дори една дума.
Живота отминава,
но споменът за теб остава,
като част от моята скитаща се душа.

© Иин Ифейгф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Все едно чета за себе си...Хареса ми!
Propuestas
: ??:??