Изминаха години във тежест,
като всяко начало със трудност,
средата приемаш за даденост,
а краят - реалната същност.
Предаваш, живееш и искаш...
Да бъде, мечтаеш и вярваш,
приемаш, питаш и умираш,
и след теб частица оставаш.
Светът ни променя се безспорно,
от мен на теб и на него,
градим основата си животворно,
развивайки до края нашето его...
© Елeна Todos los derechos reservados