20 feb 2006, 18:56

Егоморфоза 

  Poesía
570 0 1

Залепнали крилата не буксуват,

а сякаш бавнооборотно

опитвам те да продиктуват

послание- ограбено самотно.

Застинало в паяжината ще доживее

денят, когато нечия ръка

посегне грозотата да отвее,

а ще намери красота.

Ще втренчи поглед изумено,

ще поразсее паметта,

отскоро ли е подплатено

това красиво кътче суета...

Ще се замисли с драматизъм,

но скоро ъгъла е чист.

С малка доза егоизъм

го пиша аз на този лист...

© Ниела Вон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не разбирам защо е 4-ката! От мен 6 !
Propuestas
: ??:??