20.02.2006 г., 18:56 ч.

Егоморфоза 

  Поезия
568 0 1

Залепнали крилата не буксуват,

а сякаш бавнооборотно

опитвам те да продиктуват

послание- ограбено самотно.

Застинало в паяжината ще доживее

денят, когато нечия ръка

посегне грозотата да отвее,

а ще намери красота.

Ще втренчи поглед изумено,

ще поразсее паметта,

отскоро ли е подплатено

това красиво кътче суета...

Ще се замисли с драматизъм,

но скоро ъгъла е чист.

С малка доза егоизъм

го пиша аз на този лист...

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не разбирам защо е 4-ката! От мен 6 !
Предложения
: ??:??