3 may 2018, 23:54

Ех сълзи 

  Poesía
345 1 2

Ех сълзи... защо не спрете!

И моля ви в морето бурно се поспрете.

Не мъчете мойте очи...

защото те за вас са мойте реки.

 

Сърце ти мое не тъгувай...

живота знаеш все напред върви

усмивка топла подарявай! 

Към небето изпрати!

 

А ти мечта, не спирай да лудуваш...

Не спирай в мене да цъвтиш.

И нека всеки с теб успее

усмивка да си подари.

 

Ех сълзи... защо не спрете?

И в морето бурно, тихо приберете.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Лили за топлият коментар и за поставянето на стиха в любими!До нови мила!☺
  • Много докосващо, Ангел! Благодаря,че прочетох!
Propuestas
: ??:??