6 oct 2010, 17:26

Ехо от мълнии 

  Poesía
465 0 5

къдрят се листата есенно

минорно се огъват

дори

от тежест на врабче

ще се разделят...

с изострени пера се щурат

по клони

проснали се дълго и широко

търсят щанд

за кратък радостен лъч...

а аз

откривам асансьор за високото -

там са мажорните звуци

и вятъра

и макар да вися неудобно

улавям думите с ръка

онези

от които сълзата звучи

като флейта

сред ехо от мълнии

ще се случа ли...

 

оглеждам се в жълтото

и се виждам червена

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??