2 ago 2006, 11:57

Ей 

  Poesía
873 0 4

Още преди да си легнал заспиваш
и зад умората сладко се скриваш...
Не чуваш звън, ни слушалката вдигаш...
Ей! Остаряваш ли или изстиваш?
 

 

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??