2.08.2006 г., 11:57 ч.

Ей 

  Поезия
912 0 4

Още преди да си легнал заспиваш
и зад умората сладко се скриваш...
Не чуваш звън, ни слушалката вдигаш...
Ей! Остаряваш ли или изстиваш?
 

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??