Aug 2, 2006, 11:57 AM

Ей 

  Poetry
914 0 4

Още преди да си легнал заспиваш
и зад умората сладко се скриваш...
Не чуваш звън, ни слушалката вдигаш...
Ей! Остаряваш ли или изстиваш?
 

 

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??