Екстази
В такава нощ
не може да съм лош!
В екстаз среднощен
аз ще се изгубя!
С целувки нежни
лицето ще обсипя,
дорде намеря сладостта
от любовта ти!
На езиче жадно,
за любов копняло,
порцелановите вени
като магистрали
пътя очертават.
По нежното ти тяло
ще се топя в наслада,
ще смуча страстно
твоите зърна.
Ще горя
в любовна клада.
Името ти в съня
ще сричам,
тъй в любов
ти се обричам!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados