13.01.2010 г., 18:36 ч.

Екстази 

  Поезия » Еротична
782 0 6

Екстази


В такава нощ
не може да съм лош!
В екстаз  среднощен
аз    ще   се изгубя!
С  целувки нежни
лицето    ще   обсипя,
дорде намеря  сладостта
от  любовта ти!
На  езиче   жадно,
за   любов   копняло,
порцелановите   вени
като  магистрали
пътя   очертават.
По нежното  ти тяло
ще  се топя  в   наслада,
ще смуча  страстно
твоите  зърна.
Ще  горя
в любовна   клада.
Името  ти в съня  
ще  сричам,
тъй   в  любов  
ти се   обричам!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??