*Екстравагантно потни*
Екстравагантно потни,
без локуми и преструвки,
без прегръдки и целувки
в необуздани страсти...
Аз и ти, разголили снаги,
блещукащи на газената лампа.
Една планета, няколко щурци,
безмълвната луна и някаква комета...
Не е сладникаво... Не е...
Лигавщини викат, че било...
Кое е лигавото в любовта,
издигаща от хората кумири?
Екстравагантно потни -
колко всъщност ни е нужно,
яхнали конете
и без поводи...
Лигавщини викат, че било...
17.04.2008
Сливен
© Мир Todos los derechos reservados