21 may 2020, 22:43  

Ела 

  Poesía » De amor
966 1 1

Ела, любов.

Ела да ти разкажа,

как луната спи във тишина,

и колко тъмни са звездите,

колко черна е нощта,

как пагубна била е самотата,

когато надалеч си  ти! 

© Samanta S. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??