May 21, 2020, 10:43 PM  

Ела 

  Poetry » Love
980 1 1

Ела, любов.

Ела да ти разкажа,

как луната спи във тишина,

и колко тъмни са звездите,

колко черна е нощта,

как пагубна била е самотата,

когато надалеч си  ти! 

© Samanta S. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??